icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Fuego Förkläde Läder, Black har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Linum

Linum Fuego Förkläde Läder, Black


1 359 kr

Rek pris: 1 699 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Linum Dukning

Förkläde från Linum i 100% Läder. Inget är så uppskattat som ett ordentligt förkläde när du lagar en bubblande gryta i köket, redan iklädd finkläderna och har gästerna på ingång. Kompromissa inte med varken kvalitet eller stil när du bär detta vackra förkläde som är lika praktiskt som snyggt och även håller kläderna fria från stänk. Fuego är gjort i slitstarkt läder och blir bara vackrare med åren.

Specifikationer:

- Färg: Svart

- Material: 100% Läder

- Mått: 70x90 cm

 

Varumärke Linum
Färg Svart
Linum

Linum

Linum är ett svenskt designvarumärke som i generationer levererat högkvalitativa inredningsdetaljer till hemmets många rum. Sedan starten 1966 har Linum vuxit till en internationell aktör med en fortsatt stark vision om hållbar och framtidsmedveten produktion. Linums uttryck är sofistikerat och urbant, med en tydlig taktil känsla. Det genomarbetade hantverket ihop med formstarka mönsterbilder och högkvalitativa material, har gett Linum en aktad position inom sin bransch.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.