icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Lampgustaf

    LampGustaf är en del av Markslöjd Group som är ett av Europas ledande företag inom lampor och belysning. LampGustaf står för Svensk design och kvalitet. Allt började i en källarlokal i Bollebygd i slutet av 60-talet. Sedan dess har det rullat på i full fart.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Belysning från LampGustaf

LampGustav erbjuder ett stort utbud av lampor och armaturer för hemmets alla rum. Detta är ett pålitligt företag som varit verksamma sedan 1960-talet och som idag ingår i en koncern som är Europaledande inom belysning.

LampGustav tillverkar ett stort utbud av lampor i hög kvalitet. Företaget ingår i det stora Markslöjds group som står för svenska design och hållbara produkter. Oavsett om du letar efter en klassisk kökslampa eller en mer modern lampa till sängbordet kommer du troligtvis att hitta det du söker hos detta märke. De följer med i trenderna och tillverkar exempelvis LampGustav lampa i mässing, ett material som är väldigt hett. Den som föredrar en klassisk stil hittar självklart även det, i exempelvis en LampGustaf vägglampa. Matcha gärna taklampan med en mindre med likadan variant i fönstret. En stabil golvlampa med bra ljus gör läsningen i favoritfåtöljen ännu bättre.

LampGustav började sin tillverkning av lampor i en källarlokal i Bollebygd utanför Borås i slutet av 1960-talet. Sedan dess har företaget vuxit allt mer och ingår nu i Europas största företagskoncern inom lampor och belysning. LampGustavs produkter håller hög kvalitet och har en enkel, klassisk men samtidigt modern design. De följer med i de rådande trenderna och arbetar hela tiden fram nya spännande kollektioner. Två exempel på detta är LampGustav marble och LampGustav rockford. Den första består av både mässing och marmor, två mycket trendiga men samtidigt klassiska material. Rockford är en hel serie av köks-, tak- och bordslampor i en modern design med stålfot och glasskärm.

Vi på Sleepo är glada att kunna erbjuda våra kunder ett stort sortiment av LampGustavs produkter, detta märke som i över 50 år lyst upp svenska hem. God kvalitet och ett klassiskt utseende gör att lamporna kommer att vara länge. Beställ från oss och få 14 dagars öppet köp och snabb leverans. Vi bjuder dig dessutom på frakten och du har fri retur om produkten inte motsvarade förväntningarna.