icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Kortkartellet

    Kortkartellet är ett danskt företag som ägs och drivs av Christina Muff, utbildad designer och inköpare. Kortkartellets affischer är utformade och tillverkade i Danmark. Christina har tillbringat halva sitt liv resande runt om i världens alla hörn. Kortkartellet har en kärlek till estetik, stil, design och Danmark. Kortkartellet ger sin syn på hur dessa fyra förenas.

  • Kortkartellet

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Kortkartellet - grafiska affischer med kartor från hela världen

Söker du snygga topografiska prints? Då bör du spana in utbudet från Kortkartellet. Detta danska märke har snabbt blivit mycket populärt tack vare sina estetiskt tilltalande affischer med kartor.

Nu kan du hänga din favoritplats på väggen. Kortkartellet tillverkar affischer som på ett tilltalande sätt representerar städer, regioner och länder från hela världen. Här hittar du affischer tillverkade i Danmark. Att pryda sitt hem med grafiska kartor är både snyggt och trendigt. Hos oss kan du botanisera bland prints med tryck i stilrena färgskalor, tryckta på papper av hög kvalitet. Märket sätter sin egen prägel på varje karta, en humoristisk touch som gör affischerna verkligt unika. De här är även en personlig gåva som uppskattas av den inredningsintresserade.

Ett märke som hittar inspiration i resor

Ända sedan Christina Muff startade Kortkartellet 2012 har märket hämtat sin inspiration från resor. Kärleken till estetik, stil och design präglar märkets affischer. Det här är pints som låter dig sätta en egen stil på tavelväggen. Kanske söker du ett tryck inspirerat av resor som du själv gjort? Varför inte hänga flera speciella platser på rad? En fin påminnelse om viktiga händelser i livet. Förutom den snygga designen utmärks affischerna av en cool typografi, där små och stora element bildar en tilltalande harmoni. Vilken plats väljer du att vila ögonen på?

Högklassig design med snabb leverans

Kortkartellet lyckas kombinera design och kvalitet. Vi på Sleepo bjuder på fri frakt, fria returer och öppet köp i 14 dagar. Här kan du handla en poster av hög kvalitet att njuta länge av. En perfekt produkt för det moderna hemmet, häng den i hallen, vardagsrummet eller köket. Vårt utbud har prisgaranti och snabba leveranser.