• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Klippan Yllefabrik Plädar

    Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

  • Klippan Yllefabrik Plädar
65 produkter

Plädar från klippan Yllefabrik

Klippan är ett gammalt svenskt företag som grundades redan 1879. De tillverkar i ullprodukter i hög kvalité och sköna plädar har alltid ingått i deras stora sortiment.

En härlig tjock ullpläd från Klippan håller kylan på avstånd och blir en god vän att svepa om sig i tv-soffan. En varm pläd fungerar även utmärkt under våren då du gärna vill sitta ute men det fortfarande är lite för kallt i luften. Klippan pläd finns i många härliga färger, men kommer även i svart, vitt och beige. Materialet är 100% ull som enbart ska tvättas i maskinens ullprogram.

Pläd i lammull

Om du letar efter en varm och mjuk pläd så ta en titt på Klippan pläd Polka. Denna mjuka modell i 100% lammull är designad av Birgitta Bengtsson Björk och erbjuds i en mängd härliga färgvariationer. Klippan pläd Ralph är en stilren variant med klassiska ränder och fransar längs kanterna. Den både värmer skönt och ser snygg ut liggandes över en fåtölj.

Stort utbud av plädar på Sleepo

Hos Sleepo hittar du noggrant utvalda varumärken. Passa på att köpa en prisvärd Klippan pläd. Vi säljer endast produkter som vi vet håller hög kvalité och är hållbara i längden. Beställ hos oss och få fri frakt och fri retur på dina varor.