• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

 

Filtar

9 produkter

Klippan filtar

Klippans Yllefabrik har i generationer tillverkat filtar i naturmaterial. Med stor kunskap och en filosofi om god kvalitet och unika designer kan du vara säker på att du får en produkt som håller måttet.

Härliga filtar i naturmaterial

Familjeföretaget Klippans Yllefabrik grundades 1879 och idag är det fjärde och femte generationen som fortsätter traditionen. Med en Klippan ullfilt får du en produkt tillverkad i naturmaterial såsom lammull och merinoull. Det stora urvalet består av både klassiska och trendiga designer. Klippan filt i bomull tillverkas i ekologisk eller organisk borstad bomull och finns i ett flertal härliga färger och mönster framtagna av kända formgivare.

Att välja Klippan barnfilt till de små är ett bra val eftersom företaget enbart använder naturmaterial och sköter hela tillverkningen från grunden. De härliga mönstren och färgerna tilltalar både vuxna och barn och blir ett snyggt blickfång i barnrummet. God kvalitet och unik design är företagets filosofi, därför kan du lita på att du får hög kvalitet när du väljer en Klippan ekologisk filt.

Hos Sleepo kan du nu köpa prisvärda filtar från Klippan. Unna dig god kvalitet till bästa pris. Vi levererar snabbt och fraktfritt och du har alltid möjlighet att utnyttja vår service med 14 dagars öppet köp på dina varor. I vårt stora sortiment hittar du det mesta till hemmet!