• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Kirsch Mörkläggningsgardiner

    Kirsch sätter fönstret i fokus. Med dynamiskt ljusinsläpp, formsäker fönsterinredning och klimatsmarta lösningar hjälper de människor att skapa vackra och funktionella inomhusmiljöer. Kirsch producerar och marknadsför gardinstänger, skenor, gardintillbehör och konsumentförpackad solavskärmning.

  • Kirsch Mörkläggningsgardiner
3 produkter

Kirsch rullgardin

En rullgardin från Kirsch stänger ute ljuset

Med en Kirsch mörkläggande rullgardin skapar du enkelt ett vilsamt rum för natten. Den kan även bidra till en mer stämningsfull filmkväll i och med sin mörkläggning. Rullgardinen förhindrar även insyn från grannar och förbipasserande och rullas behändigt upp eller ned med hjälp av en kulkedja i vit plast. En vit rullgardin är ett elegant och stilrent val som passar bra in i de flesta hem. Kirsch rullgardin säljs i olika bredder, från 80 cm till 200 cm, för att kunna anpassas efter dina fönster.

Sleepo säljer bra produkter till lågt pris

På Sleepo hittar du billiga rullgardiner online som du enkelt beställer via vår hemsida. Vi har ett stort sortiment av högkvalitativa varumärken och erbjuder 14 dagars öppet köp. Dessutom bjuder vi på frakten.