Fri frakt (hemleverans 99 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kirsch

Kirsch sätter fönstret i fokus. Med dynamiskt ljusinsläpp, formsäker fönsterinredning och klimatsmarta lösningar hjälper de människor att skapa vackra och funktionella inomhusmiljöer. Kirsch producerar och marknadsför gardinstänger, skenor, gardintillbehör och konsumentförpackad solavskärmning.

Kirsch gardiner och persienner

Kirsch är varumärket för dig som värderar kvalitet och design. Fönster och gardiner är väsentliga delar av ditt hem som med enkla medel lätt kan förändras, detta märke har allt som behövs.

Kirsch är ett företag som strävar efter att med sina produkter sätta fönster i fokus. Med sitt breda sortiment är de populära över hela världen och med över hundraårig erfarenhet, kan man påstå att de har lyckas väldigt väl inom sin nisch. Hos Kirsch hittar du olika sorters gardiner och rullgardiner, solavskärmning och tillbehör för alla fönster och smaker. Det är helt enkelt lätt att hitta något som passar från deras sortiment som passar de flesta behov och stilar. Några populära produkter genom åren, är den mångsidiga och smarta gardinskenan Kirsch flexi och klassikern Kirsch gardinstång. Fönster och solljus är viktiga delar av ett ombonat och trivsamt hem och med Kirsch blir arbetet runt det roligare och resultatet bättre.

Kirsch grundades redan 1907 i Michigan av Charles W Kirsch som insåg värdet av att ha riktigt bra produkter för att bli framgångsrik. På 20-talet började Kirsch exporteras till Europa och framgångssagan har sedan dess varit ett faktum. Det är alltså ett företag med anor och stor erfarenhet inom sin bransch! En del av Kirschgardinernas framgång är att de finns både färdigförpackade såväl som skräddarsydda efter kundens mått. På så sätt passar de både den som föredrar att smidigt få med sig en färdig vara hem och för den som föredrar att noggrant mäta upp innan beställning. Du hittar även Kirsch rullgardin i deras sortiment såväl som många användbara tillbehör såsom Kirsch gardinskena.

Köp Kirschprodukter hos Sleepo smidigt och tryggt

Hos Sleepo kan du köpa Kirsch gardiner online med fri frakt och retur. Du har dessutom 14 dagars öppet köp om du mot förmodan känner att ett annat mönster skulle passa bättre i ditt hem. Kirsch gardiner är rätt val för dem som ser fönster och gardiner som en viktig del av hemmets inredning och som vill göra medvetna val. Köp Kirschs färdigsydda gardiner eller lägg en skräddarsydd beställning - välj rätt alternativ för dig.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 99 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 99 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar