Kinnabädden Venus Summer/Winter Bäddmadrass Latex 8cm Beige har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Kinnabädden

Kinnabädden Venus Summer/Winter Bäddmadrass Latex 8cm Beige


1 996 kr

Rek pris: 2 495 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

  • 8 cm tjock bäddmadrass med 40 mm latexkärna

  • Utformad för det skandinaviska klimatet med sommar- & vinter-sida 

  • Latex med bra ventilationsegenskaper för en sval och behaglig sömn

  • Invävt bambufiber för en antibakteriell, dofthämmande och kylande effekt
Varumärke Kinnabädden
Färg Beige
Stoppning Latex
Tjocklek 8cm


Venus Summer/Winter bäddmadrass är specifikt utformad för det skandinaviska klimatet. Bäddmadrassen är 8 cm tjock och är pikerad samt kuvertsydd med en 40 mm kärna av latex (20% naturlatex och 80% syntet latex med en vikt på 65kg/m2). Latexkärnan är försedd med inbyggda ventilationskanaler för maximal andning och ventilering när du sover.


Bäddmadrassen är vändbar och stoppad med bomull på ena sidan och ull på den andra. Detta gör att du kan sova på vinter-sidan när det är lite kallare och på sommar-sidan när det är varmare i rummet eller om du vet med dig att du lätt blir varm.


Bäddmadrassen har speciellt invävda bambufiber i tyget runt bäddmadrassen vilket ger en antibakteriell, dofthämmande och kylande effekt. Bambufibret bidrar ytterligare till att du är sval under natten och att livslängden på bäddmadrassen förlängs avsevärt. Bäddmadrassen har en inramande kant i en beige färg. Var god notera att överdraget ej är avtagbart.


Denna bäddmadrass säljs även tillsammans med Kinnabäddens Venus sängar!

Kinnabädden

Kinnabädden

Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid. Kinnabädden bygger sängar som gör drömmen möjlig. Du får äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. När du väljer en säng från Kinnabädden till dig och din familj kan du vara säker på att få bästa tänkbara vila och återhämtning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.