icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Järnforsen

    Järnforsens Stoppmöbler grundades av trävaruhandlare Georg Johansson, försäljare Georg Ranell, byggmästare Carl Fredriksson, arkitekt Bertil Hult och entreprenör Erland Waern. Järnforsen har tillverkat bäddsoffor sedan år 1946.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

 

Järnforsen bäddsoffor

Järnforsen är Sveriges ledande tillverkare av bäddsoffor och är en av Sveriges största exportörer av bäddsoffor. Bolaget är ett familjeföretag där kvalitet och gediget hantverk genomsyrar produktion. Sofforna tillverkas för hand på fabriken, mitt i Smålands skogar. Här arbetar bolaget kontinuerligt med att förbättra sofforna. Bäddsoffas goda kvalitet är alla medarbetares ansvar och genom engagemanget hos de anställda uppnår Järnforsen högt ställda kvalitetsmål. Var och en som har arbetat med din soffa signerar den med sitt namn på kvalitetstaggen.

Järnforsen tillverkar prisvärda funktionsmöbler med hög kvalitet och rätt design. Sedan starten har de alltid haft ett nära samarbete med designers och arkitekter som formger och skapar soffor tillsammans med hantverkare i fabriken.

Järnforsens Stoppmöbler grundades av trävaruhandlare Georg Johansson, försäljare Georg Ranell, byggmästare Carl Fredriksson, arkitekt Bertil Hult och entreprenör Erland Waern. Järnforsen har tillverkat bäddsoffor sedan år 1946.