• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Interface

Interface

 

Om Interface

Finska Interface tillverkar soffor av allra högsta kvalitet. Möblerna, som är tillverkade av kända finska formgivare, är till för dig som vill ha det allra bästa när det kommer till inredning.

En skandinavisk dröm

Det finska märket Interface har tillverkat kvalitetssoffor sedan 1963. Alla möbler i sortimentet är designade av kända finska formgivare, som exempelvis Ole Tornoe Olesen, och de är uppbyggda på ett sätt som garanterar största möjliga ergonomiska komfort. Med raka linjer, avskalade former och matta färger är sofforna en skandinavisk designdröm. Sofforna är skräddarsydda i riktiga kvalitetsmaterial, vilket gör dem till en bra investering som garanterat håller under en hel livstid. Interface tillverkar soffor för dig som vill ha möbler i en klassisk och välgjord design.

Komfort och skönhet

Ergonomiskt byggda soffor garanterar att ditt vardagsrum är ett rum för riktig avkoppling och högsta komfort. Människor som vill ha de allra bästa och mest vältillverkade möblerna i sina hem bör välja en soffa från Interface. Med deras sortiment av klassiska soffor i stilren design är det enkelt att matcha med övrig inredning i de olika rummen. Sofforna är vackra och tidlösa utan att ta över rummet. Med mjuka och avskalade linjer, ett välgenomtänkt formspråk och smakfulla färger är det den perfekta soffan för både det traditionella som det mer moderna hemmet.

Skräddarsydda soffor med genomtänkta detaljer

När du vill hitta skräddarsydda soffor med genomtänkta detaljer, då är finska Interface tillverkaren du letar efter. Deras soffor håller alla hög kvalitet och är mycket hållbara. Hitta din favorit här på Sleepo, och när du köper bjuder vi på den snabba leveransen. Du får 14 dagars öppet köp och fri retur.