icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Ghia Bäddsoffa Chrome Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Ghia Bäddsoffa Chrome Mörkgrå


8 990 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:

  • Flexibel dagbädd från danska Innovation

  • Pocketfjädrar i madrassen för optimal komfort

  • Läckra ben i krom


Varumärke Innovation
Storlek (BxDxH): 210 x 93 x 68cm
Sitthöjd 37 cm
Sittdjup 56 cm
Sittplymå 8 cm Pocket spring. Stoppad med kardad bomull.
Ben Mattsvart ram och krom ben
Färg Mörkgrå


Ghia Chrome är en dagbädd från Innovation med design av Per Weiss. Dagbädden har både en snygg och funktionell design som erbjuder komfort och flexibilitet på hög nivå. Ghias form kan lätt manipuleras för optimal användning och kan därför agera en snygg sittmöbel under dagen och extra säng under natten. Som säng har Ghia ett bäddmått på: 80 x 210 cm. 


Dagbädden passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet och erbjuder den perfekta lösningen för dig som har begränsat med utrymme hemma. Med ett stilfullt uttryck passar Ghia perfekt i det moderna, skandinaviska hemmet. Dagbädden uppvisar ett snyggt utseende, med en fast textilklädsel samt kromade ben. 


Med Ghia får du en god komfort i hela dagbädden då den är uppbyggd med en handgjord madrass som innehåller Pocket spring – ett 10cm tjockt pocketsystem som gör soffan följsam och bekväm. För en mer detaljerad beskrivning av madrassens alla lager - se bild.

Innovation

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.