• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Inbed Sweden

    InBed Sweden tillverkar designade sängar i högsta kvalitet och med den senaste tekniken. Ambitionen är att skapa sängar som blir till en exklusiv möbel som förenar funktion, färg och form i sovrummet. InBed vet att en god sömn är grunden för att få ut det bästa av livet. Den möjligheten vill vi ge alla våra kunder.

  • Inbed Sweden
17 produkter

Designade sängar från Inbed Sweden

InBed Sweden tillverkar designade sängar i högsta kvalitet och med den senaste tekniken. Ambitionen är att skapa sängar som blir till en exklusiv möbel som förenar funktion, färg och form i sovrummet. Inbed vet att en god sömn är grunden för att få ut det bästa av livet. Den möjligheten vill ge alla våra kunder.

InBed Sweden tillverkar sängar i den egna fabriken ute på landet i Köping. Där arbetar skickliga hantverkare med mångårig erfarenhet av sängtillverkning. Sängarna är helt handgjorda med stor precision och omtanke där varje detalj är lika viktig och välarbetad.

Marknadens mest stabila träram med de tjockaste ribborna av svenskt närproducerat trä.

25 års garanti mot fjäder och rambrott. Inbed använder bara återvinningsbart material och textiler av hög kvalitet som är märkta med ÖKO-tex samt jeanstyger av ekologisk bomull märkta med EU-blomman.