Hübsch Agnes Pall 42cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Hitta din favoritplats

20% rabatt på alla stolar!*

Gäller endast t.o.m 6 juli, kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Design Of, Fatboy, Rowico, Woud.

Hübsch

Hübsch Agnes Pall 42cm


1 599 kr

Rek pris: 1 999 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Pallar Hübsch

Stilren pall från Hübsch. Agnes är gjord i vitek och har ett naturligt samt enkelt utseende som ger Agnes en modern känsla. Pallen fungerar såklart bra som en extra sittplats eller som hjälp för att nå föremål lite högre upp. Agnes blir dock även ett sött sidobord i till exempel hallen. Pallen har en rund topp med en tre-delad fot. Möbelns yta är först lackerat med en PU-lack vilket efterföljs av en vattenbaserad lackering. 


Skötselråd:

- Undvik att placera möbeln i direkt soljus eller bredvid en värmekälla då möbeln kan torka och sedan spricka. Möbeln kan även blekas. 

- Möbeln är endast för inomhus bruk.

- Placera ej varma föremål på möbeln, så som varma kastruller och formar då de kan skada möbelns yta.

- Undvik kontakt med starka städkemikalier, vatten, kaffe, vin och andra vätskor. Torka upp eventuellt spill omgående med en pappershandduk eller en ren trasa.

- Behandla möbeln då och då med möbelolja för att undvika sprickor och för att skapa en yta som är mer resistent mot fukt.

- Lyft möbeln istället för att dra det då det kan skada möbelns ben.


Varumärke Hübsch
Storlek (ØxH): 35 x 42 cm
Färg Ek
Material Ek, MDF
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.