icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Finesse Vägghylla 42cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Finesse Vägghylla 42cm


1 499 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Finesse är en vägghylla i en enkel form från Hübsch. Gjord i vacker ekfanéer med en naturlig finish, Finesse har två praktiska hyllplan som kombinerats rundade träben. Finesse är verkligen ett bra exempel på härlig förvaring i en riktigt snygg stil. Hyllan placeras lätt i olika rum i ditt hem då hyllans enkla och naturliga uttryck passar in i många varierande inredningsstilar. 


Finesse finns även som golvhylla.

Varumärke Hübsch
Storlek (LxBxH): 80 x 36 x 42 cm
Färg Natur
Material Ek, MDF
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.