• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Vaser

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Vaser
9 produkter

House Doctor vas

Vaser i läcker design

Letar du efter annorlunda och häftiga vaser har House Doctor något för dig. Märket är ett danskt företag som startades av tre syskon för 15 år sedan och de levererar idag personliga och unika produkter till ditt hem. House Doctor vas Dot och House Doctor korg är två häftiga vaser i två helt olika material och utseende. Dessa vaser finns i olika storlekar och färger. Förgyll ditt hem och gör det personligare med en House Doctor vas fylld med dina favoritblommor.

Sleepo säljer personliga vaser från House Doctor

På Sleepo kan du köpa vaser från House Doctor rea och med 14 dagars öppet köp. Välkommen in och välj dina favoritprodukter i vårt stora sortiment av heminredning.