House Doctor Ranchi Sidobord 50cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Ranchi Sidobord 50cm


3 699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Ranchi är ett sidobord från House Doctor i stilfull, industriell design. Bordet är gjort helt i järn med en färg i nickel. Ranchi har en ytterst enkel form som trots detta fångar uppmärksamhet med sin råa finish och texturerad yta. Smala ben med små, lite mörkare fötter. Passar ytterst bra som sidobord bredvid soffan och fåtöljen men kan även bli ett fint, lite mindre soffbord.


Ranchi finns även i storleken 60x50cm. Varför inte köpa två och placera bredvid varandra som ett längre soffbord i olika höjder?

Varumärke House Doctor
Storlek (BxDxH): 50 x 50 x 45 cm
Färg Krom
Material Järn
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.