House Doctor Bali Soffbord Svart Ø80 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Bali Soffbord Svart Ø80


5 199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Soffbordet Bali från House Doctor har ett organiskt och naturligt utseende som ger hemmet lite extra personlighet. Gjort i mango träd med en skiftande, svartfärgad yta som gör att du fortfarande kan se träets struktur i bordsskivan. Med en rustik look lyckas ändå Bali att kännas modernt och minimalistiskt. Bordsskivan är rund och vilar på tre robusta ben som sträcker sig utanför toppskivans mått.

Varumärke House Doctor
Storlek (ØxH): 80 x 40 cm
Färg Svart
Material Trä
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.