• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Ljusstakar

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Ljusstakar
7 produkter

House Doctor ljusstake

Designljusstakar som lyser upp vardagen

Detta danska familjeföretag har sedan år 1999 utvecklat nyskapande och trendsättande produkter för alla stilar. En House Doctor ljusstake lyser upp i mörkret. Om du gillar klassiska mässingsljusstakar med egen karaktär och personlighet så är House Doctor ljusstake i mässing någonting för dig. Den har fått ett modernt utseende men utan att den klassiska känslan försvunnit. Om du gillar det asymmetriska och det som är annorlunda tror vi att House Doctor asymmetric ljusstake tilltalar dig.

Sleepo - allt du behöver för ditt hem

Sleepo säljer kvalitetsprodukter från kända varumärken. Alltid med fri frakt och fri retur. Just nu har vi produkter från det danska familjeföretaget House Doctor på rea.