icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 

Lampor

26 produkter

House Doctor lampa

En lampa från House Doctor gör hemmet både trendigt och ljust. Detta märke tillverkar snygga produkter med ett tydligt nordiskt formspråk som syftar till en mer personlig och unik inredning.

Trendigt och klassiskt

Företaget tillverkar lampor för husets alla rum och använder sig av många material. I utbudet finns exempelvis House Doctor lampa i mässing som görs i olika utföranden. Den så trendiga mässingen återfinns i taklampor, bordslampor och fönsterlampor och den mjuka guldbruna färgen gör en i övrigt vit inredning spännande . En House Doctor lampa i glas passar in i många miljöer och är både modern och klassisk med sitt enkla och rena formspråk.

Ett spännande formspråk

House Doctor lampa Molecular är en spännande serie med vägglampor och takarmaturer som lätt hamnar i blickfånget. Den svarta taklampan med mässingsdetaljer består totalt av sju glödlampor som utgår från tre armar. Modellen House Doctor lampa Game är en enkel golvlampa som passar lika bra som sänglampa i barnrummet som läslampa jämte soffan i vardagsrummet. Ställningen i järn finns i svart och silver.

Hos Sleepo finns klassikerna

Välkommen in till Sleepo och handla en ny vägglampa eller en armatur i House Doctor lampa webshop. De danskdesignade produkterna håller god kvalitet precis som alla märken som vi är återförsäljare till. I vårt stora sortiment hittar du unika inredningsdetaljer till ditt hem. Vi bjuder dessutom på frakten och har 14 dagars öppet köp.