• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Krukor

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Krukor
9 produkter

House Doctor kruka

Trendiga krukor för ett designmedvetet hem

Om du letar efter snygga krukor till dina växter hittar du snygga, trendiga och klassiska varianter från House Doctor i många härliga färger och material. Med en House Doctor kruka får dina växter ett elegant hem där de kommer att trivas. En fin och modern mässingkruka passar för alla årstider och tål att stå utomhus medan en House Doctor kruka Dot som är tillverkad i keramik bäst passar inomhus. Krukan som är i vitt eller grått fungerar även utmärkt som vas för väldoftande snittblommor.

Sleepo förgyller ditt hem

Titta in hos oss på Sleepo och hitta House Doctor nyheter. Detta danska märke tillverkar både trendiga och klassiska produkter som passar ett skandinaviskt hem. Vi erbjuder alltid fri frakt!