House Doctor Prove Hylla Vit 60cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10 jan
House Doctor

House Doctor Prove Hylla Vit 60cm


1 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10/1

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Enkel hylla som gör sig bra i varje hem

  • Gjord i robust stål med en fin vit finish

  • Stilren förvaring med retrokänsla
Varumärke House Doctor
Storlek Längd x Bredd x Höjd: 60 x 20 x 50 cm
Färg Vit
Material Stål


Vägghyllan Prove från House Doctor har en fräsch och minimalistisk look som gör den lättanpassad till varje hem. Med två enkla hyllplan och en stång för upphängning passar Prove perfekt i hela hemmet och skapar lite extra, välbehövd förvaring. 

 

Prove har en modern design med enkla linjer och är gjord i robust stål. Dock har hyllan även en retrokänsla då den påminner lite om en moderniserad 50-60tals Stringhylla - detta skapar den perfekt mixen av då och nu.


För en längre hållbarhet torka hyllan med en fuktig trasa.


House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.