• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • House Doctor Hyllor

    House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

  • House Doctor Hyllor
8 produkter

House Doctor hylla

Tjusig House Doctor hylla i marmor

Investera i en Tjusig House Doctor hylla i marmor som kan användas till en mängd olika saker samtidigt som den matchar de flesta färgerna i huset. Hyllorna är av hög kvalitet och finns i flera olika storlekar att välja mellan. Med House Doctor hylla hjälper du till att skapa större utrymmen för att lägga undan dina saker även om det är trångt hemma. House Doctor hatthylla är det naturliga valet för kunden som har stil och vill göra ett intryck.

Eleganta hyllor från Sleepo

Nu finns House Doctor på rea hos Sleepo som erbjuder sina kunder fri frakt samt 14 dagars öppet köp. Hos oss finns ett brett sortiment och vi leverar varor snabbt till våra kunder.