• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Høie Påslakan

    I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

  • Høie Påslakan
Just nu!

Sommarens bäddning

20% rabatt alla sängkläder!*

Gäller endast t.o.m 8 juni.

*Gäller ej Mille Notti, Classic Collection, Tempur.

Endast idag!

Blixtkampanj:

20-60% rabatt på allt!*

Heart

Endast idag! Gäller endast 6 juni till kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kids Concept, Kinnabädden, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Skruf, Tempur, Woud.

13 produkter

Höie påslakan

Svala och stilrena lakan

Höie Krepp påslakan är ett elegant val av sänglinne för dig som letar efter hållbara produkter i utmärkt kvalitet. Detta danska märke tillverkar linne- och bomullsprodukter som passar in ett skandinaviskt inrett hem med sina ljusa färgtoner. Höie påslakan med både bomull och linne är en sval produkt som passar extra bra på sommaren eller för dig som alltid är några grader varmare. Välj gärna till ett allergivänligt täcke som har behandlats med Aloe Vera för en extra mjuk och skön känsla.

Sleepo väljer ut kvalitetsvaror

Köp ditt påslakan på nätet hos Sleepo och få bra pris på kvalitetsprodukter. Genom oss väljer du dina favoritprodukter från ett stort sortiment och du får alltid fri frakt och fri retur.