Höie Jotun Svanenmärkt Dunkudde 300g Låg 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

sommarens bäddning

20% rabatt på sängkläder!*

Gäller endast t.o.m 8 juni.

*Gäller ej Mille Notti, Classic Collection, Tempur.

Høie

Höie Jotun Svanenmärkt Dunkudde 300g Låg 50x60


796 kr

Rek pris: 995 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Jotun är en helt underbar, svanenmärkt dunkudde från Höie. Kuddne är fylld med 300g kvalitetstestat, 90% Europeisk, myskands dun som är extra rent och är därför rekommenderat av Asthma Allergy Nordic. Jotun är producerat i Norge och sytt i 100% bomullscambric av extra fint 40 garn som är duntätt. 

 

Jotun skapar en härlig miljö i din säng då det inte bara är bekvämt utan även drar till sig och transporterar bort fukt. 

 

Jotun kan skonsamt tvättas i 60 grader, använd endast enzynfritt tvättmedel. 


Kudden är IDFL-certifierad vilket garanterar att dunet inte plockats från levande fåglar samt att det inte förekommit tvångsmatning i uppfödningen av fåglarna. 


Jotun finns även i andra tjocklekar och även i täcken. 

Varumärke Høie
Färg Vit
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.