Höie Hygea Allergivänlig Storkudde Fiber 1600g 70x100 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Höie Hygea Allergivänlig Storkudde Fiber 1600g 70x100


449 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Nu finns Höies populära Storkudde, f.d. Hotellkudde, i en allergivänlig version!

Storkudden Hygea från Høie har en generös storlek (70x100cm) och är underbar att lägga huvudet på. Hygea är inte bara otroligt bekväm utan även allergivänligt för en ännu behagligare sömn. Kudden är fylld med 1600g extra ren och allergivänlig polyesterfiber av hög kvalitet. Kuddens fodral är sytt i Høie Clean Cotton 100% bomullstwill tyg. Den fina tygstrukturen i tyget minskar kvalstrens förmåga att tränga in i tyget vilket hjälper till att göra kudden lämplig för dig med astma eller husdammallergi. Tyget är även specielbehandlat för att uppnå extra, ljuvlig mjukhet.


Kudden är Öko-Tex klass 1 certifierad vilket garanterar att textilierna ej innehåller allergi samt cancerframkallande ämnen. Hygea kan tvättas i tvättmaskin i 60 grader. Kudden kan även med fördel torkas i torkmaskin på grund av tygets fina vävstruktur. 


Hygea är en härlig serie av allergivänliga kuddar och täcken som är underbart bekväma och hjälper även dig med allergikänslighet att få en god natts sömn. 

Varumärke Høie
Material Bomull
Storlek 70 x 100 cm
Färg Vit
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.