icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Høie

    Høie grundades 1850 och är idag synonymt med kvalitet och komfort. I över 160 år har fabriken vid Høie vattendrag producerat textilier och sängkläder till Skandinaviska hem.

71 produkter

Om Höie

Höie är ett företag med anor från 1850-talet. I fabriken i södra Norge tillverkas kvalitetsprodukter för sovrummet, allt ifrån svala täcken och fluffiga kuddar till snygga påslakanset.

Sovrumstextil med fokus på komfort och kvalitet

Høie grundades redan 1850 och enda sedan dess har varumärket varit synonymt med kvalitet. I fabriken vid vattendraget Höie i Norge tillverkas textilier och sängkläder med tekniker som förfinats över mer än 160 år. Fokus ligger på att skapa mjuka och sköna textilier som bidrar till god sömn och som dessutom har en skandinavisk och stilren prägel. Alla produkter testas noga för att klara slitage över tid och för att inte krympa i tvätt. Företaget jobbar även med hållbarhet och produkterna är certifierade av Öko-Tex.

Täcken för alla temperaturer

När det gäller täcken har Höie någonting för alla. Det finns praktiska och bekväma fibertäcken som är allergivänliga och som går att tvätta i maskin. Det finns även naturliga och lyxiga duntäcken för dig som gillar att somna omgiven av fluff. Alla Höies duntäcken har dessutom 15 års garanti! Vet du inte vilket täcke du ska välja kan du fundera över om du oftast är varm eller kall om nätterna och välja ett täcke med en värmegrad som passar dig. Om det skiftar över årstiderna kan du ha ett täcke för sommaren och ett för vintern.

Höie tillverkar påslakanset i olika material, däribland satin, vävd krepp och flanell. Det går en skandinavisk röd tråd igenom designen men det finns ändå många olika färger och mönster att välja mellan. Allt för att ditt sovrum ska se snyggt ut på dagen och erbjuda skön sömn på natten. Du inte behöver välja mellan design eller komfort – du får båda.