• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Himla Sängkappor

    Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

  • Himla Sängkappor
5 produkter

Himla sängkappa

Vackra sängkappor från Himla

Ge ditt sovrum ett lugnare och mer enhetligt intryck med en vacker Himla sängkappa. Det svenska varumärket Himla skapar klassiska bäddtextilier av hög kvalitet, i rogivande färger. Sängkapporna finns i olika längder och storlekar, du kan därför både hitta sängkappa till kontinentalsäng och lägre sängtyper. I sortimentet hittar du en vacker sängkappa i linne. Linne är en av de senaste inredningstrenderna i sovrum. Det är dessutom ett lättskött material då du kan hoppa över strykningen. Rynkor gör nämligen bara linnetyget vackrare.

Hitta snygg sängkappa hos Sleepo

Ge ditt sovrum ett mer enhetligt intryck med en sängkappa. Hos Sleepo kan du köpa en sängkappa billigt och få hem den snabbt då vi har mycket korta leveranstider. Du får dessutom fri frakt!