icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 

Överkast

Sortera: Namn Pris Popularitet
28 produkter

Himla överkast

Himla är ett designmärke som skapar textilprodukter till hemmet i hög kvalité. Som återförsäljare av deras stora sortiment erbjuder vi bland annat överkast och påslakan. Med så vackra och sköna produkter är det enkelt att få en god natts sömn.

Exklusiva sängöverkast från Himla

Ett tjockt och mysigt överkast från Himla hjälper dig att få till den eftertraktade hotellbäddningen. Med olika material och strukturer skapar du en spännande mix som får sängen att se inbjudande ut. Himla har överkast till dubbelsäng och till enkelsäng i olika stilar för att passa övrig inredning i ditt sovrum. Riktigt lyxig känsla skapar du med ett Himla överkast i sammet.

Handsytt överkast med spännande kontraster

Att använda sig av textil är ett av de enklaste sätten om du vill få till en snabb förändring hemma. Att satsa på bra kvalité som Himla överkast Hannelin är ett hållbart val i längden. Lek med färger och material och skapa ditt drömsovrum med produkter från Himla. Är du ute efter en produkt som är handsydd och tillverkat i siden och bomull bör du ta en närmre titt på modellen Himla överkast Delia.

Sleepo handplockar kvalitetsprodukter

På Sleepo kan du just nu hitta ett Himla överkast på rea i vårt stora sortiment. Att fynda är alltid roligt men vi sätter högst värde på bra kvalité och gott hantverk. När du beställer från oss får du fri frakt och fri retur, dessutom erbjuder vi 14 dagars öppet köp.