Herstal Harlekin Duo Vägglampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Endast idag!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast 6 juni till kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kids Concept, Kinnabädden, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Skruf, Tempur, Woud.

Herstal

Herstal Harlekin Duo Vägglampa


575 kr

Rek pris: 719 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

  • Vägglampa i klassisk design

  • Tvåriktad ljusriktning

  • Vackra mässingsdetaljer 
Varumärke Herstal
Färg Mässing
Material Glas
Storlek (HxØ): 32 x 11 cm
Ljuskälla E14 Max 25W

 

Vägglampan Harlekin Duo har en riktigt klassisk känsla med underbara detaljer i mässing och ljuvligt glas i opalvit. Harlekin Duo består av två glaskoner, en som pekar upp och en ner, som skapar ett härligt sken i både riktningarna. Med sin klassiska samt funktionella design passar lampan in i de allra flesta rummen i hemmet!


Ljuskälla medföljer ej.

Herstal

Herstal

Herstal är ett danskt varumärke som producerar belysning av högsta kvalitet och chic design. Herstal grundades 1988 och började då som en liten butik och återförsäljare av lampor. Det tog inte lång tid innan Herstal gav ut sin egen serie av produkter med inriktning på halogenbelysning. Sedan det sena 80-talet har Herstal vuxit sig allt större och är idag ett välkänt designvarumärke som producerar stilren, innovativ och funktionell belysning. .

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.