icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

H. Skjalm P. Bergen Fat Black/green har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
H. Skjalm P.

H. Skjalm P. Bergen Fat Black/green


899 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

H. Skjalm P. Como är ett vacker fat i grönt. Varje fat är unikt, det kan finnas små variationer i glasyr, mönster och färg då dom är handgjorda. 

 

 

Storlek: Diameter 37 cm
Varumärke H. Skjalm P.
Färg Grön
Material Keramik
H. Skjalm P.

H. Skjalm P.

Det danska varumärket H. Skjalm P. producerar modern skandinavisk design för hela hemmet. Letar du efter det allra senaste hittar du det här – H. Skjalm P. ligger alltid i framkant när det gäller trender. H. Skjalm P. grundades av Hagbarth Skjalm Petersen 1953 och har under de senaste 60 åren vuxit till att bli ett välrenommerat danskt designföretag. I sortiment hittar du krukor och andra inredningsdetaljer, ofta tillverkade i naturmaterial av hög kvalitet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.