Guardian Textil Impregnering 500ml har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Guardian

Guardian Textil Impregnering 500ml


295 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Guardian textilimpregnering ger ett effektivt skydd/impregnering på alla typer av tygklädda möbler och andra hemtextilier så som mattor och kuddar.

Impregneringen är mycket enkel att använda. Spraya ett jämt lager på ny eller nytvättad textil, så att ytan blir våt. Låt torka i ca 90 min i rumstemperatur.
Textilimpregneringen ändrar inte textiliens utseende eller andningsfunktion, men ger ett osynligt skydd. För att kontrollera att behandlingen är rätt genomförd, så kan man - när impregneringen är helt torr - testa med lite vatten. Om vattnet inte pärlar sig på ytan, bör behandlingen repeteras.

 

Volym: 500ml

 

Av miljöhänsyn så är Guardian textil impregnering framställd med kolsyra som drivgas.

Varumärke Guardian
Färg Grå
Material Aluminium
Guardian

Guardian

Guardian tillverkar och marknadsför vård och underhållsprodukter för möbler och textilier och har i sitt sortiment ett medel för alla material. Guardians målsättning är att erbjuda ett högkvalitativt och miljöriktigt medel för alla typer av material. Tillverkningen sker i Danmark under sträng kontroll och inga kompromisser görs i kvalitet eller miljöpåverkan. Inga av produkterna innehåller silikoner och alla sprayflaskor har kolsyra som drivgas. En stor del av Guardians produkter bär det Danska inneklimat emblemet som utfärdas av Danska teknologiska institutet. Alla möbler och textilier behöver vårdas och med rätt vård och underhåll kan materialet behålla sina ursprungliga egenskaper. Helt enkelt så förlängs livslängden på din möbel, matta eller textilier.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.