• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Gripsholm Prydnadskuddar

    Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

  • Gripsholm Prydnadskuddar
Sortera: Namn Pris Popularitet
3 produkter

Gripsholm kuddfodral

Tradition och förnyelse

Gripsholm står för kvalitet, tradition och tidlös design. Med täta vävar och genomfärgat garn får du hemtextil som du kan njuta av under lång tid utan att behöva betala för mycket. Svensk formgivning när den är som bäst hittar du i bland annat Gripsholm örngott och prydnadskuddar med djurmotiv. Gripsholm kuddfodral finner du i ett flertal färger och motiv. Låt dig inspireras av marina motiv, blomster och stilrent enfärgade varianter. Här hittar du både klassiska och trendriktiga kuddfodral.

Sleepo väljer kvalitet

Nu kan Sleepo erbjuda dig Gripsholm kuddfodral på rea. Välj alltid kvalitet när det gäller din inredning. Vi levererar snabbt och fraktfritt och du har alltid 14 dagars öppet köp.