• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Gripsholm Påslakan

    Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

  • Gripsholm Påslakan
4 produkter

Gripsholm påslakan

Unika bäddtextilier med fina traditioner

Om du letar efter påslakan i bomull av hög kvalitet är Gripsholm påslakanset ett elegant val som du inte kommer att ångra. Gripsholm är ett svenskt företag som bland annat hämtat inspiration från härliga och genuint gustavianska platser som just Gripsholms slott. En annan inspirationskälla är marina miljöer och New England stil. Detta vackra påslakan är tillverkat i en tät bomullsväv som kommer att hålla länge. Tänk på att påslakan tar upp en stor yta i sovrummet och därför hamnar i blickfånget.

Sleepo handplockar kvalitetsvaror från ledande tillverkare

På Sleepo kan du hitta exklusiva Gripsholm påslakan på rea. Vi erbjuder snabba leveranser och bjuder på frakten. Välkommen att botanisera i vårt stora sortiment inom heminredning.