• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Gripsholm Överkast

    Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

  • Gripsholm Överkast

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Gripsholm överkast

Svensk kvalitet till ditt sovrum

Här hos Sleepo hittar du Gripsholm överkast i flera olika modeller. Med exemplevis ett Gripsholm överkast med stjärnor eller annat överkast ur deras sortiment förändrar du lätt utseendet på ditt sovrum. Det svenska varumärket Gripsholm hämtar inspiration från slottet Gripsholm och Amerika-skeppet M/S Gripsholm för sin design. När du shoppar Gripsholm får du alltid produkter av mycket god kvalitet, tillverkade av tätt vävda textiler i genomfärgat garn. Med Gripsholm inredning för du in såväl svensk tradition som kvalitet och förnyelse i ditt hem.

Hitta produkter från Gripsholm hos Sleepo

För det bästa urvalet av produkter från Gripsholm kolla här hos oss på Sleepo. Vi har ett stort urval av deras produkter och det går ofta att hitta Gripsholm rea hos oss.