• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Gripsholm Handdukar

    Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

  • Gripsholm Handdukar

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Gripsholm handdukar

Snygga badrumstextiler av hög kvalitet

Anrika svenska företaget Gripsholm har hämtat inspiration för sin design från svenska slott och herrgårdar och tillverkar badrumstextilier av bästa kvalitet. Gripsholm frotté är alltid tjock och hållbar med maximal uppsugningsförmåga och en lång livslängd. Detta märke har alltid snygga mönster och färgkombinationer, ofta i form av traditionella mönster i modern tappning. Detta är produkter som alla från mormor till tonåringen kommer att gilla. Piffa till i ditt badrum du också med snygga Gripsholm badlakan och Gripsholm handdukar.

Stort sortiment från Gripsholm hos Sleepo

Här hos oss på Sleepo har vi ett brett sortiment från Gripsholm och du hittar ofta Gripsholm handdukar på rea. Vi erbjuder alltid bra priser och har dessutom fri frakt.