• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Gripsholm Badrumsmattor

    Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

  • Gripsholm Badrumsmattor

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Gripsholms badrumsmatta

Frisk och fräsch design i ditt badrum

Inredningsdetaljer från Gripsholm signalerar tidlös stil inspirerad av kusten och och vår svenska historia. Med naturliga färger blir ditt hem stilrent och harmoniskt. Pryd vardagsrum och sovrum med Gripsholm textil som komplement till dina möbler. Genom att inreda med samma färger blir ditt hem enhetligt och du visar din goda smak för dina besökare. Gripsholm inredning finns för alla dina rum, exempelvis kan du hitta en stilren Gripsholms badrumsmatta i New England-stil som för tankarna till hav och saltvatten i sommarsolen.

Sleepo har stilren inredning för ditt hem.

Besök Sleepo om du är sugen på att fynda inredning av hög kvalitet. Just nu har vi Gripsholm rea och vi bjuder dessutom på frakten.