• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Underlakan

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home underlakan

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Gant lakan

Sängkläder för den som sover kvalitetsmedvetet

Gant lakan erbjuder dig lakan i egyptisk bomull. Gant är ett klassiskt och omtykt märke, som erbjudit sina kunder enkelt och stilrent mode sedan 1949. Dessa kuvertlakan, av bästa kvalité, garanterar inte bara att ditt sovrum känns lika stilrent och fräscht som en uppdaterad modegarderob, utan att du kommer att få en god natts sömn. För det finns få lakan som kan mäta sig med de som är tillverkade av egyptisk bomull, som är den bästa bomullen i världen.

Lakan av bästa kvalité hos Sleepo

Sleepo har just nu Gant lakan på rea. Lakanen är av egyptisk bomull av högsta kvalité. Fri frakt och snabb leverans ingår. 14 dagars öppet köp gäller!