• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Plädar

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home plädar
3 produkter

Gant filt

Plädar av hög kvalitet

Med en lekfull Gant pläd i Paisley mönster ger du snabbt en lyxig touch till soffan eller sängen. Shoppar du hem en pläd med stjärnor får du njuta av en trendig Gant filt tillverkad i en mjuk och mysig lammullsblandning. Gant grundades 1949 och har sedan starten stått för hög kvalitet. Huvudsakligen är det ett klädmärke men man tillhandahåller även en elegant heminredningskollektion. Alla filtar har Gantlogon antingen invävd eller i form av ett skinnmärke för att visa sin äkthet.

Sleepo erbjuder kvalitetsvaror till bästa pris

Hos Sleepo har du chansen att unna dig en härlig pläd från Gant billigt. Vi levererar snabbt och fraktfritt. Du har alltid rätt att utnyttja vår service med 14 dagars öppet köp.