• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Påslakan

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home påslakan
10 produkter

GANT påslakan

Ett lyxigt, tilltalande och funktionellt påslakan av ett amerikansk livsstilsmärke med ett spännande mönster. Ge dig hän åt den äkta och naturliga känslan i GANT Home serien.

Bara den bästa kvalitén

GANT homes påslakan i egyptisk bomull är ett mjukt och skönt påslakan som finns i flertalet olika färger med något varierande mönster. Med en storlek på 150 x 210, 220 x 220 cm fyller det upp hela din säng och ger dig en skön känsla som endast ett fint satin påslakan med en hög trådtäthet på 349 tc kan ge dig!

Ett påslakan som skapar stämning

Ge ditt sovrum en exklusiv känsla med Gant påslakan Key West Paisley! Gant påslakan Paisley finns i flera färger, välj allt ifrån Grey till Orange och hitta det som passar just ditt rum allra bäst. Ta chansen att testa något som både fyller sin funktion och kittlar ditt estetiska sinne. Fyll ditt hem med GANT homes avslappnade östkuststil och se förvandlingen!

GANT home REA på Sleepo

Sleepo erbjuder Gant påslakan på rea! Vi kan även erbjuda både fri frakt och fri retur, med 14 dagars öppet köp och snabb leverans. Ta gärna god tid på er och bekanta er med vårt stora sortiment och låt er hänföras av allt det vackra som står att finna!