• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Örngott

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home örngott
8 produkter

Gant örngott

Örngott från Gant för en lyxigare sömn

Unna dig en riktigt god och lyxig nattsömn genom att vila huvudet på ett örngott av hög kvalitet från Gant. I Sleepos sortiment hittar du Gant örngott i satin med hög trådtäthet. Gants tillverkar klassiska örngott du kan leva med länge, de kommer att hålla sig vackra tvätt efter tvätt. Örngotten finns i flera olika färgställningar och mönster så att du kan mixa och matcha så att det passar just din smak och ditt sovrum.

Sleepo har sängkläder av hög kvalitet

På Sleepo hittar du produkter från Gant home online. Unna dig sängkläder av kvalitet för en riktig god nattsömn. Hos oss får du hem dina nya sängkäder snabbt och alltid med fri frakt.