• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Morgonrockar

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home morgonrockar

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Morgonrock Gant

Snygga morgonrockar med lång tradition

Morgonrocken är mångas favoritplagg. I varmare länder är det inte ovanligt att gå och köpa färskt bröd och morgontidningen i en elegant morgonrock och ett par tofflor. Här i Sverige är plagget perfekt för en skön stund på bryggan eller balkongen. En morgonrock från Gant är både tidlös och modern. En Gant dammorgonrock navy eller Gant morgonrock med stjärnor i 100 % bomull inger en lyxig spakänsla. Modellerna har stora fickor fram, knytskärp i midjan och en Gant logotype på bröstet. Finns i storlekarna XS - XXL.

Sleepo har kläder för kvalitetstid

I det stora sortimentet här hos oss på Sleepo kan du köpa en prisvärd morgonrock och på så sätt förhöja vardagen med en skön kvalitetsartikel. Givetvis bjuder vi på frakten! Vill du se hela vårt sortiment av morgonrockar gör du det här: Alla morgonrockar