icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Fatboy Original

    Fatboy Original är med sin överdimensionerade Fatboy-logga en sann ikon i modern inredning. Sitt, ligg eller vila hur du vill. Fatboy Original följer din kroppsform för maximal komfort men håller ändå formen tack vare sin högkvalitativa EPS-fyllning. Det starka nylontyget är nästan oförstörbart.

22 produkter

Fatboy original - En uppdaterad version av sittsäcken

Designar miljövänliga möbler med personlighet

Fatboy är det unga varumärket som låter sig inspireras av kultförklarade inredningsobjekt för att sedan sätta sin egen personliga prägel på dem. För att du ska förstå vad vi menar kan vi nämna Fatboy puff, som är en modern omarbetning av den klassiska sittpuffen. Bland produktutbudet hittar du också Fatboy original och Fatboy original outdoor. Båda är en ny och uppdaterad version av den tidlösa saccosäcken från det glada 1960-talet, varav den ena modellen kan användas utomhus.