icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Fatboy

    Fatboy står för ett enkelt koncept – enkla, rena linjer, starka färger och hög komfort. Sittsäcken Fatboy the original som lanserades under 2002 satte varumärket på kartan, och produkten är lika populär än idag. Fatboy finns i flera olika modeller och färger, både neutrala och mer färgstarka nyanser. Produkterna formar sig efter kroppen och ger därför en hög sittkomfort. De högkvalitativa produkterna är tillverkade för att passa alla familjemedlemmar. Till och med husdjuren kan njuta av en Fatboy. Fatboy utgår från det lek- och fantasifulla sinnet för att skapa en kreativ design som särskiljer sig, och som framkallar ett välbehag både visuellt och vid användning. Den klassiska sittsäcken är ett typexempel på detta. Sjunk ned i den och känn hur sittsäcken formar sig efter din kropp – perfekt som avlastning efter en lång dag. Fatboy värnar om miljön och därför är deras produkter tillverkade av miljövänliga material, både invändigt och utvändigt. De mjuka möblerna är dessutom mycket slitstarka och kommer med ett nylonöverdrag som behandlats för att avvisa vatten och smuts. Perfekt antingen till dig själv, barnen eller till familjens fyrbenta vän. Skapa dig ett paradis med produkter från Fatboy – både inomhus och utomhus. Hängmattan Headdemock tål nämligen det mesta i väderväg och blir perfekt att ha på altanen eller i trädgården under sommar och vår. Samla hela familjen och sjunk ner i härliga sittsäckar eller luta dig tillbaka i hängmattan med en god bok. Du kan komplettera med häftiga sladdlösa och laddningsbara lampor som passar lika bra inne som ute. Den stilrena designen på produkterna från Fatboy gör att de enkelt kan matchas i varje hem oavsett vilken inredningsstil du har. Fatboy blev snabbt en favorit just tack vare dess slitstarka kvalitet och bekvämlighet. Fatboy har ett spännande sortiment av innovativa och komfortabla produkter av hög kvalitet. Du behöver dessutom inte oroa dig för att spilla i din Fatboy, just tack vare att materialet enkelt går att torka av. Det gör att Fatboys produkter passar bra även i hushåll med små barn och husdjur. Din Fatboy kan du kombinera och placera hur du vill för olika tillfällen. Produkterna från Fatboy är enkla och smidiga att flytta runt precis så som du vill ha dem. Sätt din egna prägel med alla olika härliga färger och former för det ultimata välbehaget med en Fatboy. Gör det bekvämt för hela familjen och få en avslappnande stund med en Fatboy. Det finns flera storlekar att välja mellan. Hos oss på Sleepo hittar du ett stort urval av produkter från Fatboy. Flera av dem finns också tillgängliga till kampanjpriser hos oss – perfekt när du vill spara pengar att använda till annat, eller kanske till och med köpa både en sittsäck och en hängmatta? Sätt din egen personliga prägel på ditt hem med hjälp av Fatboy.

  • Fatboy
12 produkter

Fatboy

Våga bryta mönstret

Att sätta den moderna konsumenten i ett specifikt fack har aldrig varit Fatboys mål. Istället hoppas det växande företaget på att kunna inspirera sina kunder till att tänka fritt och säga hej då till det konservativa när det är dags att möblera om hemma. Samtidigt ska du inte behöva kompromissa med varken kvaliteten på produkten eller designen. För kunden handlar det alltså om att våga sticka ut. Hos Fatboy erbjuds du just detta – en möjlighet att skilja dig från mängden.

Fatboy- en modern klassiker

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker. 

Praktisk rymlighet

Fatboy utgår från leken och fantasin för att skapa en kreativ och innovativ design som skiljer sig från mängden och frambringar ett stort leende på läpparna varje gång du behöver koppla av. Det är din egen fantasi som väljer om du ska sitta, ligga, mysa eller leka. Att Fatboy också har tänkt på miljön gör att produkten bara blir mer lockande. Alla Fatboys produkter är skapade med miljövänliga material på såväl in- som utsidan. De är väldigt slitstarka och tack vare det kraftiga nylonöverdraget är skötseln av möbeln väldigt smidig. Materialet är behandlat så att det avisar vatten och smuts. Du kan alltså bara torka av din Fatboy och den är som ny igen. Produkten Headdemock tål alla väder men kan med fördel även användas inomhus om så önskas.

Här på Sleepo finner du ett brett utbud av produkter från märket Fatboy. Du kan inhandla saker som lampor, sittpuffar, kuddar och hängmattor. Fatboy har produkterna för dig som vågar, och vill, bryta det konservativa och traditionella mönstret när det kommer till inredning i hemmet. Många möbler kommer i starka färger vilket hjälper dig att sätta en individuell prägel på din inredning. Med hjälp av Fatboys produkter skapar du ett färgglatt och avslappnat utrymme där du har möjlighet till både arbete och lek. Luta dig tillbaka i Headdemocken med en god bok eller sätt dig med din laptop i en sittpuff för att arbeta.

Många av Fatboys produkter erbjuder vi till kampanjpris här på Sleepo - det vill säga; du har chansen att göra riktiga klipp i vår onlinebutik. De pengar du sparar på detta kan du istället lägga på andra roliga aktiviteter – eller varför inte ett annat köp på Sleepo? Vågar du sticka ut och bryta mönster? Vill du ha ett hem som inte ser ut som alla andras? Då är Fatboy något för dig!