Fatboy Point Velvet Sittpall Dark Blue har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Fatboy

Fatboy Point Velvet Sittpall Dark Blue


839 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

En nätt och snygg sittpuff från Fatboy i ett vackert sammetstyg. Point Dark Blue har en härlig mörkblå färg som är den perfekta extra sittplatsen inomhus. Denna härliga sittpuff är klädd i ett vackert sammetstyg som är gjort i 100% polyester och ger en väldigt mjuk känsla. Tyget skimrar och reflekterar ljus vackert vilket även gör att den härliga färgen skiftar lite beroende på hur ljuset träffar sittpuffens yta. Detta skapar en snygg blandning av ljusare och mörkare toner som ger en unik look. 


Point är stoppad med polystyrene vilket skapar en bekväm komfort medan överdraget är avtagbart och tvättbart. Puffens underdel har TPE non-slip som hjälper puffen att hålla sig på plats. 

Varumärke Fatboy
Storlek Diameter x Höjd: 35 x 50 cm
Färg Mörkblå
Material Polyester, Sammet

 

Skötselråd:

- Använd en fuktig trasa och dutta försiktigt på området det rör sig om.

- Fodralet kan handtvättas ut-och-in.

- Kemtvätt går bra men trichloroethylene bör ej användas.

- Torktumla ej.

- Fodralet kan strykas på lägsta värme. 

- Peta ej på puffen med vassa föremål - detta kan riva upp fodralet. 

- För mycket med solsken kan skada och bleka tyget.

- Endast för inomhusbruk. 

Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.