Fatboy Point Sittpall Yellow har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sista chansen!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Fatboy

Fatboy Point Sittpall Yellow


699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Fatboy Point är pricken över i:et i varje människas hem. Point är en mångsidig möbel som kan användas som allt ifrån sittpall och fotpall till sidobord. Du kommer alltid ha de där stunderna då du kan ha användning för en extra vadsomhelst. Oavsett om du använder den för att vila dina fötter eller placera ditt barn framför tv:n, eller varför inte som ett komplement till the Original eller Junior Sittpuff. så kommer Fatboy Point alltid finnas nära till hands.

Point Sittpall är gjort i slitstarkt nylontyg som är smuts-och fuktavstötande. (OBS! Ej vattenavvisande eller vattentät!) Vid rengöring av säcken räcker det med att torka av den med en fuktig trasa och lite såpa. 

Mått (Höjd x Diameter): 35 x 50 cm

Färg: Gul

Vikt: 1,5 kg

Material: Nylontyg

Endast för inomhusbruk! 

Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa och lite mild såpa

Varumärke Fatboy
Storlek 35 x 50 cm
Färg Gul
Material Nylon
Tvättråd Torkas av med en fuktig trasa och lite mild såpa
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.