icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy Lamzac 2.0 The Original har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Fatboy

Fatboy Lamzac 2.0 The Original


759 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Mått: Uppblåst: 200 x 90 cm, Ihopvikt: 35 x Ø 18 cm

Vikt: 1.2 kg

Material: Högkvalitativt nylon

Skötselråd: Smuts- och fuktavvisande, enkel rengöring med ljummet vatten och neutral tvål

Varumärke Fatboy
Färg Blå, Brun, Röd, Svart
Material Nylon
Tvättråd Torkas av eller spolas vid behov, med såpa och vatten.

Lamzac är en uppblåsbar sittkudde som är lätt och smidig att ta med på alla sina äventyr där man vill sitta skönt och avslappnat. När du vill fylla din Lamzac så rullar du bara ut den och låter vinden fylla den. 

 

Lamzac passar lika bra hemma i trädgården såsom på balkongen, eller varför inte på stranden. Lamzac är smidig att packa ihop och ta med sig med den medföljande praktiska väskan. Ihopvikt  är den bara 35cm bred x Ø18cm med en vikt på endast 1,2 kg

Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.