icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy Headdemock Sunbrella Silver har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Fatboy

Fatboy Headdemock Sunbrella Silver


5 769 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Headdemock Sunbrella är en bekväm utomhushängmatta för två (upp till 150 kg) med eget stativ. Inga närliggande väggar eller träd behövs – bara lounga i den när du vill. Hängmattan är gjort i ett mjukt sunbrella tyg som är vatten- och smutsavvisande, UV-resistent och har en PVC-beläggning. Headdemock har en fyllning av 100 % polyesterfiber som skapar en mjuk och fyllig känsla. Headdemock har även en ram i metall och gummi. Hängmattan kan användas utomhus men bör förvaras inne när det regnar. Två smidiga förvaringspåsar samt kudde medföljer. 


Skötselråd: Tvätta med ljummet vatten och neutral tvål, hängmattan kan även göras ren med blekmedel. 

Varumärke Fatboy
Storlek (LxBxH): 270x138x110cm
Färg Grå
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.