Fatboy Formitable XL Bord Light Grey 120cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Formitable XL Bord Light Grey 120cm


6 149 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  • Kan användas både ute och inne

  • Täckt i en högkvalitativ pulverlack

  • Stabil och kraftig design
Varumärke Fatboy
Storlek 76 x Ø 120 cm
Färg Ljusgrå
Material Metall, Rostfritt stål


Formitable XL från Fatboy är ett bord med härlig och robust design. Täckt i en högkvalitativ pulverlack – Formitable XL passar bra både ute och inne. Bordet är anpassat för en parasoll som kan placeras, och lätt hållas på plats, genom en stängbar öppning i mitten av bordsskivan. Formitable XL har en fantastisk textur och är den ultimata pjäsen för dig som vill ha ett rejält matbord på altanenen. Det perfekta utebordet för sommaren!


Para gärna ihop Formitable XL med Fatboy's Stripesol parasoll som har en generös storlek och skyddar fantastiskt mot solens strålar!


Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.