Fatboy Edison the Giant Golvlampa Ljusgrå 182cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Edison the Giant Golvlampa Ljusgrå 182cm


5 299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

  • Imponerande golvlampa som fungerar bra ute & inne

  • Minimalistisk & stilren design

  • Häftig ljuskälla med stor storlek & stor personlighet

  • Välj mellan varmt & kallt sken

  • Kontrollera med Fatboy Light Control App
Varumärke Fatboy
Färg Ljusgrå
Material Aluminium, Stål
Storlek Längd x Diameter: 182 x 58 cm
Ljuskälla 2100K till 5000K LED Max 12W

 

Golvlampan Edison the Giant är utan tvekan en imponerande pjäs. Med stiliga och enkla linjer påminner Edison the Giant om en klassisk bordslampa men i en modern samt gigantisk tappning! Den här golvlampan är det senaste tillskottet till Edison serien från Fatboy och är helt klart den maffigaste versionen hittills. 

 

Edison har en härlig vit skärm i LLDPE plast samt en robust fot i stål och aluminium. Lampan kan användas både inne och ute och blir lika snygg på båda platserna. Edison blir super mysig att ha på uteplatsen en sommarkväll då du lätt kan reglera lampans sken mellan varmt och kallt! Använd bara den lilla Fatboy märket för att uppnå just atmosfären som du är ute efter!


Foten har en fin pulverlackerad ljusgrå finish som blir riktigt fräsch tillsammans med den vita skärmen. Det är svårt att inte älska Edison The Giant!

 

Kontrollera din Edison the Giant med Fatboy's App: Fatboy Light Control. Med appen kan du justera lampans sken medan du tar det lugnt i soffan - så att du slipper resa dig upp! Appen har även en timer funktion som låter dig själv ställa in när du vill att Edison ska lysa. Ta kontroll över Edison the Giant med Fatboy's smarta App!


Ljuskälla medföljer.

Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.