icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Ocean Loungestol - Vit 4-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Ocean Loungestol - Vit 4-pack


18 500 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utestolar Ethimo Stolar

Ocean Loungestol är en mer avslappnad version av middagsstolen ur Ocean kollektionen. Loungestolen är optimal att ha vid uteplatsen och kan lätt kombineras med sidobord ur Ocean kollektionen. Även denna stol finns i färgerna vit, grå, röd och blå. Stolen är stapelbar för att uppta minimalt med plats vid förvaring.

Alla möbler i serien Ocean är tillverkade i Aluminium. All metall som Ethimo använder är behandlade för att säkerställa rostfrihet, optimal kvalité och bästa möjliga hållbarhet vid användning utomhus. När möblerna har färgats har Ethimo använt sig av färg som är anpassad för användning utomhus och som är fri från alla giftiga metaller. 

OBS! Stolen säljes i 4-pack! En artikel i kassan innebär köp av 4 stolar.
 

- Material: Aluminium
- Mått (BxDxH): 70x67x75 cm
- Sitthöjd: 40 cm
- Armstöd: Ja
- Stapelbar

Fler utemöbler ur serien Ocean hittar du här!


Varumärke Ethimo
Färg Vit
Material Aluminium
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.